Opslagtanks

Met een kunststof tank van hoogwaardige kwaliteit verzeker je jezelf van een ruime, veilige opslag van uiteenlopende vloeistoffen. Om je maximaal van dienst te zijn, is ons assortiment kunststof opslagtanks of buffertanks erg breed. Daarnaast zijn bijna alle tanks direct uit voorraad leverbaar. Van een kleine kunststof opslagtank van 100 liter tot grote varianten van ruim 50.000 liter of zelfs groter; we helpen je graag aan een passende oplossing.

Een opslagtank of buffertank is erg breed inzetbaar. Daarom worden ze veel gebruikt in magazijnen, de agrarische sector, de industrie en de bouw. Vergeet echter ook de achtertuin niet; de veelzijdigheid van onze tanks blijkt uit het feit dat we ze aan veel verschillende typen klanten leveren.

opslagtank buffertank

Verschillende toepassingen van een kunststof opslagtank

Een opslagtank of buffertank van goede kwaliteit is onmisbaar in situaties waarin je vaak en veel verschillende vloeistoffen moet kunnen verwerken of ‘parkeren’. Omdat elke situatie om een andere oplossing vraagt, hebben we een enorm uitgebreid assortiment. Daarnaast kunnen in onze kunststof opslagtanks veel verschillende vloeistoffen worden opgeslagen. Een aantal voorbeelden zijn: voedingsmiddelen, vetten, gedemineraliseerd water, afvalwater, drinkwater en sproeiwater, maar denk ook aan biodiesel, dieselolie, zoutoplossingen en chemicaliën.

We kunnen tanks leveren voor de opslag van verschillende soorten chemicaliën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan chemische stoffen als:

  • Zoutzuur HCL
  • Zwavelzuur H2SO4
  • Natronloog NaOH
  • Natriumhypochloriet NaOCl
  • Salpeterzuur
  • Polymeren
  • IJzerchloride FeCl3
  • PAX / Poly Aluminium Chloride

Kunststof opslagtanks van hoge kwaliteit

Onze opslagtanks zijn gemaakt van hoogwaardig LLDPE (lineair lagedichtheidpolyethyleen) of HDPE (High Density Poly Ethyleen). Daarom zijn ze erg stevig en kunnen ze tegen een stootje. Daarnaast zijn ze erg slijtvast, dus kun je dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en een zorgvuldig productieproces rekenen op een lange levensduur. Op die manier zie jij je verzekerd van een betrouwbare lange termijnoplossing voor vloeistofopslag in kleine of juist hele grote volumes.

Naast dat onze opslagtanks van hoge kwaliteit zijn, vormen ze ook zeer betaalbare en betrouwbare opslagmethode. Zo koop je al onder de € 100,- een veelzijdige kunststof opslagtank. Afhankelijk waarvoor je een buffertank of opslagtank van kunststof gebruikt, is het rendement op de investering al snel erg groot. Kwaliteit hoeft niet per se ontzettend duur te zijn, zolang je weet wat je koopt en je goed (en gratis) laat adviseren door onze specialisten.

Een breed assortiment en een grote voorraad

Bij Postma Kunststof Tanks hebben we altijd een groot aantal opslagtanks voorradig. We houden namelijk evenmin van wachten als ieder ander. Naast een grote voorraad, is ons veelal direct beschikbare aanbod ook erg divers. Zo leveren we allerlei soorten en maten, vaak binnen een paar dagen. Hebben we een tank niet op voorraad? Dan zorgen we dat deze binnen maximaal binnen twee weken voor je beschikbaar is. Dat kunnen we gemakkelijk voor je regelen dankzij ons grote, betrouwbare partnernetwerk van exclusieve leveranciers in Europa.

Om in elke behoefte te kunnen voorzien, vind je veel verschillende typen tanks in ons assortiment. Zo leveren we horizontale en verticaal georiënteerde opslagtanks, maar ook vierkante, ronde, platte, smalle en zelfs schuin gekante kunststof opslagtanks. Dat doen we omdat we een maximale ‘pasvorm’ in jouw beschikbare ruimte nastreven. Op die manier is er voor elke toepassing wel een passende tank te vinden.

Daarnaast hebben we voor vrijwel iedere gewenste inhoudsmaat een kunststof opslagtank te koop. De bandbreedte loopt van een opslagcapaciteit van 100 liter, tot forse kunststof opslagtanks met een capaciteit van 50.000 liter of meer, wanneer dat nodig blijkt. Bovendien laten onze opslagtanks – met uitzondering van de HDPE opslagtank naturel – geen licht door. Zo kan bij correct gebruik de vorming van algen zo goed mogelijk worden voorkomen.

Koop de juiste kunststof opslagtank voor jouw project

Heb je vragen over onze kunststof opslagtanks, of wil je advies over welke tank het beste bij jouw wensen en situatie past? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door ons te bellen of te mailen: