Industrietanks

De industrietanks van Postma zijn van hoogwaardige kwaliteit. De Postma olietank heeft het VLAREM II keurmerk (art. 5.17.3.3) voor België, het OPTITANK certificaat voor Frankrijk en een TÜV keurmerk (Z-40.21-285) voor Duitsland.

Gecertificeerde olietank kopen

Wil je een olietank kopen voor veilige, verantwoorde opslag? Bij Postma Kunststof Tanks hebben we diverse soorten en maten beschikbaar. De industrietanks zijn van de hoogste kwaliteit en beschikken over de juiste certificeringen, zodat je er lang gebruik van kunt maken.

Olietanks zijn gemaakt voor de opslag van olie en andere petrochemische producten zoals benzine en kerosine. Onze olietanks zijn van het kwalitatieve merk Eurolentz en worden gemaakt van hoogwaardig HDPE (High Density Poly Ethyleen). Dit kunststof materiaal is van een uitstekende kwaliteit, waardoor de opslagtanks een lange levensduur hebben. De tanks die wij in ons assortiment voeren volgen de EN-13341 norm en hierdoor zeer veilig in gebruik. Door het contact met ontvlambare stoffen is het van groot belang dat de olietank aan de veiligheidseisen voldoet.

Onze olietanks zijn opgebouwd in twee delen: een HDPE buitentank of opvangbak en een binnentank met verstevigingscompartimenten. Alle tanks zijn voorzien van een mechanische inhoudsmeter door middel van een vlotter en uitgerust met lekdetectie. Verder beschikken de olietanks over een deksel, handgrepen en vier vulopeningen. Het toelatings- en fabricagenummer staat vermeld op de industrietank.

Bij Postma Kunststof Tanks hebben we industrietanks voor de opslag van olie in allerlei afmetingen. Hierbij varieert het gewicht van de tanks tussen de 60 en 149 kg. Wij verkopen onder meer olietanks met een capaciteit van 750, 1000, 1500 en 2000 liter. Zo vind je gegarandeerd een kunststof olietank met de geschikte maat.

Meer informatie over onze industrietanks

Natuurlijk is niet elke industriële tank geschikt voor elke vloeistof. Het is van groot belang dat een industrietank voldoet aan de eisen en voorwaarden die gesteld worden aan een specifieke toepassing. Heb je specifieke vragen over de geschiktheid van onze industrietank voor jouw doel? Mail of bel ons en wij beantwoorden al je vragen over onze industriële tank: